Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Smok Novo X

Smok Novo
903,00
грн.

Акумулятор, mAh: 800

Обʼєм, мл: 2

Потужність, W: 25

ОПИС SMOK NOVO X KIT (БАГАТОРАЗОВИЙ)

ОПИС SMOK NOVO X KIT (БАГАТОРАЗОВИЙ)

Електронна сигарета Novo X Pod Starter Kit (Original) працює від вбудованого акумулятора значної ємності та має дисплей для регулювання потужності залежно від встановленого картриджа. Дизайн Smok Novo POD Kit мало відрізняється від першої версії, але це переважно позитивна риса, оскільки формат POD-системи позитивно оцінюється вейперами. Девайс лишається компактним - 92 х 26,5 х 16,5 мм, і важить всього 50 грам.

Максимальна потужність 25 Ватт забезпечується вбудованим акумулятором ємністю 800 мАг, що разом з опором випаровувачів 0,8 Ом гарантує вражаючу автономність. Акумулятор заряджається за допомогою стандартного роз'єму micro-USB, розташованого знизу електронної сигарети, зі струмом 0,7А. Важливою особливістю Pod-системи Smok Novo X POD Kit є можливість налаштування потужності в межах 1 - 25 Ватт. Для цього використовується невелика кнопка, якою можна вибирати необхідну потужність залежно від вподобань вейпера.

Для контролю над роботою пристрою передбачено невеликий OLED дисплей з мінімальною інформацією. Активація подсистеми відбувається при затяжці.
Виробник поставив у комплект два типи картриджів - Novo X DC 0.8 Ом MTL та Novo X Meshed 0.8 Ом. Обидва мають вбудовані випаровувачі з опором 0,8 Ом, проте перший використовує дві спіралі, в той час як другий - сітку. Регулювання обдуву не передбачено.

Картриджі фіксуються в батарейному блоку за допомогою магнітів, що є сучасним стандартом. Заправка картриджів виконується дуже просто та швидко - картридж виймається з батарейного блоку, на бічній стороні відкривається силіконова заглушка, і в резервуар заповнюється рідина об'ємом до 2 мл, що забезпечить вам достатньо парування на один або два комфортних дні.

Основні характеристики Smok Novo X Pod Kit (Original):
  • Матеріал корпусу: цинковий сплав;
  • Розмір: 92 х 26.5 х 16.5 мм;
  • Ємність акумулятора: 800 мАг;
  • Вихідна потужність: 1 - 25 Вт;
  • Дисплей: OLED, 0,49";
  • Зарядка: порт microUSB 5 В / 0,7 А;
  • Об'єм картриджа: 2 мл;
  • Коннектор: магнітний;
  • Виробник: Smok.

Де купити стартовий набір Smok Novo X в Україні:
Ви можете придбати стартовий набір Smok Novo X в нашому онлайн-магазині elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпінгу пропонує широкий асортимент смаків, повний спектр ароматів, конкурентні ціни та доставку по всій Україні. Наші фахівці завжди готові допомогти вам обрати смак і кольорову гаму, які відповідають вашим уподобанням.
Дивись також