Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Картридж Voopoo Vinci 0.8 Ом

Voopoo
982
130,00
грн.
ОПИС КАРТРИДЖА VOOPOO VINCI 0.8 OM (БАГАТОРАЗОВИЙ)

ОПИС КАРТРИДЖА VOOPOO VINCI 0.8 OM (БАГАТОРАЗОВИЙ)

Voopoo Vinci Pod 0.8 Ом - це змінний картридж, призначений для заправки рідиною, і створений інженерами бренду спеціально для своєї фірмової pod-системи Voopoo Vinci. В цілому, картридж виглядає досить стандартно, але водночас має оригінальні дизайнерські риси. Зокрема, його округлі форми варто відзначити. Корпус пристрою виготовлений із безпечного для користувача прозорого пластику.

Картридж надійно приєднується до корпусу завдяки магнітам, що гарантує комфортне витягування. Ємність резервуара Voopoo Vinci Pod 0.8 Ом складає 2 мілілітри, що є стандартним обсягом для пристроїв такого типу.
Voopoo Vinci Pod працює на базі вбудованого випаровувача з опором 0.8 Ом, що дозволяє отримувати якісний смак та ефективну продуктивність.

Основні характеристики:
  • Об'єм: 2 мл;
  • Опір: 0.8 Ом;
  • Виробник: Voopoo.

Де купити картридж Voopoo Vinci 0.8 Ом в Україні:
Ви можете придбати картридж Voopoo Vinci 0.8 Ом в нашому онлайн-магазині elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпу пропонує великий вибір смаків, повний асортимент, конкурентні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери готові допомогти вам обрати смак та кольорову гаму, які відповідають вашим перевагам.
Дивись також