Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Smok Novo 2 Kit

Smok Novo
749,00
грн.

Акумулятор, mAh: 800

Обʼєм, мл: 2

ОПИС SMOK NOVO 2 KIT (БАГАТОРАЗОВИЙ)

ОПИС SMOK NOVO 2 KIT (БАГАТОРАЗОВИЙ)

Smok Novo 2 Pod Starter Kit - це оновлена версія стартового комплекту Novo зі збільшеним майже вдвічі обсягом акумулятора (800 мАг), якого тепер вистачить на тривале автономне використання протягом трьох днів. Комплект поставки також включає два нові картриджі, а також пропонує багато різних дизайнів (30 варіацій) для вибору.

Smok Novo 2 Pod Kit успадковує найкращі риси попередньої версії, але пропонує зовсім новий досвід вейпінгу. Швидкі темпи розвитку індустрії вейпінгу, зростаюча популярність і технологічні інновації вимагають постійного оновлення пристроїв, і Smok знає, як відповідати цим вимогам. Novo 2 є оновленою версією одного зі своїх найпопулярніших пристроїв.

В новому варіанті збережено добре відомий і комфортний дизайн. Навіть зі збільшеним акумулятором об'ємом 800 мАг (порівняно зі 450 мАг у попередній версії), розміри пристрою практично не змінилися, і він залишається зручним навіть для невеликих рук.

З новим комплектом Smok Novo 2 Pod Kit виходить і нова лінійка картриджів Novo 2. У неї входять три моделі: мереживний 1,0 Ом для тугої затяжки з мінімальним обсягом пари, спіральний (з двома спіралями) 1,4 Ом з чудовим смаком і потужним впливом на горло, і кварцовий з опором 1,4 Ом, який швидко розігрівається і генерує об'ємну пару. Комплект поставки включає два картриджі - мереживний та спіральний. Novo 2 повністю сумісний з картриджами з попередньої серії, яка налічує чотири моделі.

Виробник приділив значну увагу зовнішньому вигляду оновленого пристрою. У комплекті доступні 18 (!) різних дизайнів, включаючи абстрактні, акрилові текстури та наклейки з різними зображеннями. Також пропонується окремий ремінець для носіння, який можна закріпити навколо корпусу пристрою в будь-якому місці для швидкого доступу та захисту від падінь.

Характеристики Smok Novo 2 Pod Kit:
  • Походження: оригінал;
  • Потужність: 6-25 Вт;
  • Розміри: 88,3х24,5х14,5 мм;
  • З'єднання: магнітне;
  • Вага: 43 г;
  • Акумулятор: вбудований 800 мАг;
  • Зарядка через USB: підтримується;
  • Об'єм бака: 2 мл;
  • Тип затяжки: для миттєвої випалюваної сигарети (MTL).

Де купити Smok Novo 2 Kit в Україні
Ви можете придбати Smok Novo 2 Kit на нашому онлайн-сайті elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпінгу пропонує широкий вибір смаків, повну палітру смаків, конкурентоспроможні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери готові допомогти вам вибрати смак та кольорову схему, які відповідають вашим уподобанням.
Дивись також