Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Elf Bar LOWIT Device

ELF BAR
365,00
грн.

Акумулятор, mAh: 500

ОПИС ELF BAR LOWIT (БАГАТОРАЗОВИЙ)

ОПИС ELF BAR LOWIT (БАГАТОРАЗОВИЙ)

Батарея системи Elf Bar Lowit може бути придбана окремо за низьку ціну. Вона підключається до картриджу з ароматичною рідиною за допомогою магнітних з'єднань. Ємність батарейного блоку становить 500 мАг, цього достатньо для безперервного паріння протягом 4-5 годин перед необхідністю підзарядження.

Особливості системи Elf Bar Lowit POD:
Унікальність системи Lowit POD полягає в її двокомпонентній природі. Для використання цієї електронної сигарети вам потрібно придбати дві окремі частини - батарею та картридж у нашому магазині вейпінгу.
Тіло виготовлене з міцного пластику, завдяки чому воно стійке до механічних пошкоджень. Матеріал приємний на дотик завдяки м'якому покриттю. Форма електронної сигарети квадратна - прямокутник з закругленими краями.
Знизу розташований світлодіод, який вказує рівень заряду батареї за кольором:
  • Зелений - 70-100%;
  • Синій - 69-30%;
  • Червоний - менше 29%.

Зверніть увагу!
Якщо світлодіод блимає червоним, це свідчить про проблеми з електронною сигаретою. Рекомендується від'єднати картридж та батарею один від одного, а потім з'єднати їх знову. Якщо це не допомагає, вам доведеться придбати нові частини.

Девайс заряджається дуже швидко - він може повністю зарядити батарейну ємність за 45 хвилин. Батарейний блок сумісний з двома видами електронних сигарет - Elf Bar Lowit 2500 і Elf Bar Lowit 5500.

Коли купувати нову батарею Elf Bar Lowit:
Потреба у новій батареї виникає лише у кількох випадках, коли:
  • Девайс не утримує заряд протягом усього терміну експлуатації.
  • Батарея взагалі не заряджається і працює лише тоді, коли електронна сигарета підключена до мережі живлення.
Зазвичай батареї Elf Bar Lowit купують один раз і використовують їх нескінченно. Однак для заміни може знадобитися у випадку, якщо електронна сигарета впаде з висоти і батарея буде пошкоджена. У інших випадках важливо своєчасно підключати батарею до мережі живлення.

Придбати пристрій Elf Bar Lowit в Україні:
Ви можете придбати систему Elf Bar Lowit з різними об'ємами паріння та сумісною батареєю в онлайн-магазині elfbar-vape.com.ua. Оригінальні моделі доступні в усіх 6 кольорах. Наш магазин вейпінгу гарантує якість продукції, оскільки постачає товари лише від виробників. Завдяки цьому встановлені низькі ціни на весь асортимент. Доступна кур'єрська доставка по Україні, а також в усій Україні можна скористатися послугами кур'єрської служби.
Дивись також