Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Картридж Vaporesso ZERO 2

Vaporesso
130,00
грн.

Обʼєм, мл: 2

Сумісність: ZERO 2 (Top Filling) Pod Kit, ZERO S, Renova ZERO, ZERO 2.

Опір, Ом: 1, 1.2

ОПИС КАРТРИДЖА VAPORESSO ZERO 2 (БАГАТОРАЗОВИЙ)

ОПИС КАРТРИДЖА VAPORESSO ZERO 2 (БАГАТОРАЗОВИЙ)

Картридж Vaporesso Zero 2 представляє собою оновлену версію для под-системи Vaporesso Zero 2, яка є сумісною з попередніми моделями з серії Zero. Розробники ретельно продумали дизайн цього картриджа з метою забезпечити його максимальну практичність і зручність в експлуатації.

Картридж легко фіксується в батарейному блоку завдяки магнітному з'єднанню. Щоб заправити його, просто вийміть мундштук та влити 2 мл рідини в невеликий відділення, яке оснащене зворотним клапаном. Внутрішній випаровувач нового картриджа має опір 1.2 Ом і виконаний у формі сітки. Картридж також оснащений технологією SSS leak-resistant, яка захищає від витоку рідини. Вартість вказана на сайті за одну одиницю.

Характеристики:
  • Матеріал корпусу: харчовий пластик;
  • Ємність: 2 мл;
  • Виробник: Vaporesso;
  • Опір: 1,1.2 Ом.

Де купити картридж Vaporesso ZERO 2 в Україні:
Ви можете придбати картридж Vaporesso ZERO 2 на нашому онлайн-сайті elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпінгу пропонує широкий вибір смаків, повну палітру смаків, конкурентоспроможні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери готові допомогти вам вибрати смак та кольорову схему, які відповідають вашим уподобанням.
Дивись також