Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Випаровувач Smok LP2 Meshed 0.23 Ом

Novo
1812
130,00
грн.
ОПИС ВИПАРОВУВАЧА SMOK LP2 MESHED 0.23 OM (ЗМІННИЙ)

ОПИС ВИПАРОВУВАЧА SMOK LP2 MESHED 0.23 OM (ЗМІННИЙ)

Змінні випаровувачі SMOK LP2 представляють собою модернізовану і удосконалену версію випаровувачів із серії LP1. Вони зберігають герметичну конструкцію та оптимізовані внутрішні нагрівальні елементи для вдосконаленого вейпінгу з виразним ароматом та великою кількістю пари. Ці випаровувачі підходять для використання з різними пристроями, включаючи Smok Nord 50W, Smok Morph S Pod-80 Kit, Smok RPM 4 Kit, Smok G-Priv, та Smok G-Priv Pro.

У кожному випаровувачі з цієї серії використовуються три силіконові кільця для забезпечення надійної герметичності. Колір кожного силіконового кільця однаковий. При вставці випаровувача в картридж, додаткове силіконове кільце в нижній частині випаровувача заповнює зазор, ефективно запобігаючи витоку рідини.
Внутрішній нагрівний провід випаровувача SMOK LP2 має кілька круглих отворів. При контакті сітчастого випаровувача з насиченою бавовною виходить чудовий смак з ніжним ароматом та насиченою парою.

Характеристики:
  • Обслуговувана база: Ні
  • Рекомендована потужність: 20-45 Вт
  • Тип затягування: DL
  • Опір: 0.23 Ом
  • Рекомендоване співвідношення VG/PG: 70VG/30PG.

Де купити випаровувач Smok LP2 Meshed 0.23 Ом в Україні:
Ви можете придбати випаровувач Smok LP2 Meshed 0.23 Ом в нашому онлайн-магазині elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпу пропонує великий вибір смаків, повний асортимент, конкурентні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери готові допомогти вам обрати смак та кольорову гаму, які відповідають вашим перевагам.
Дивись також