Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

VooPoo Vinci 3 Pod Kit

VooPoo
1049,00
грн.

Акумулятор, mAh: 1800

Обʼєм, мл: 2

ОПИС VOOPOO VINCI 3 POD KIT (БАГАТОРАЗОВИЙ)

ОПИС VOOPOO VINCI 3 POD KIT (БАГАТОРАЗОВИЙ)

VооPоо Vinci 3 – це третє покоління популярної подсистеми Vinci з новим дизайном і розширеним функціоналом. У пристрої вбудована батарея на 1800 мАг, використовується інноваційна система повітропотоку Mobius і сумісний з випаровувачами серії PnP. Портативний корпус Vinci 3 має розміри 101.3 х 30.5 х 21.6 мм і вагу 99 грамів. Оновлений дизайн цікавий та дозволяє зручно відслідковувати рівень рідини завдяки спеціальному віконечку. Корпус став пласким і більш округлим, що полегшує утримання в руці, забезпечуючи практичність.

Виготовлений Vinci 3 з цинкового сплаву з оптичною плівкою, що робить його міцним і стійким до пошкоджень. Пристрій доступний у п'яти кольорах: чорний карбон, градієнтний синій, синій карбон, градієнтний червоно-чорний та рожеве золото.
VооPоо Vinci 3 працює на чіпсеті GENE AI 2.0, який дозволяє вибирати один з двох режимів роботи – Smart (автоматичний вибір оптимальної потужності в залежності від встановленого випаровувача) або RBA (ручне налаштування потужності). Управління здійснюється за допомогою кнопки Fire, розташованої спереду: для ввімкнення пристрою – п'ятикратне натискання, якщо пристрій уже увімкнений, ця комбінація відкриє меню, де можна заблокувати кнопку, скинути лічильник затяжок або вимкнути пристрій; тритактне натискання кнопки дозволяє змінити потужність.

Вибір режиму паріння можливий – автоматичний або по натисканню кнопки.
На бічній грані розташований інтерактивний дисплей розміром 0,69 дюйма, на якому відображається основна інформація про пристрій – рівень заряду батареї, потужність, кількість затяжок і опір випаровувача. Вбудований акумулятор ємністю 1800 мАг забезпечує тривалу автономну роботу. Для зарядки передбачений порт USB Type-C на бічній грані. Потужність Vinci 3 регулюється в діапазоні від 5 до 50 Ватт.

Найцікавішою особливістю Vinci 3 є перероблена система контролю повітряного потоку Mobius, яка дозволяє налаштовувати затяжку від MTL до DL. На передній стороні корпусу розташоване кільце з насічками, яке безпосередньо регулює затяжку, і на обох бокових гранях на тому ж рівні є отвори для забору повітря. Поворот кільця вправо перекриває отвори на боках і зробить затяжку тісною, вліво розкриває їх, забезпечуючи легку затяжку.

Картридж Vinci 3 виготовлений із пластику і має об'єм 4 мл для рідини. Він надійно кріпиться до корпусу завдяки потужним магнітам і має верхню заправку. Датчик затяжки розташований зверху, що уникає протікання рідини та зберігає акумулятор. Картридж сумісний з усіма випаровувачами серії PnP від VooPoo (за винятком VM6 і TW15, які потребують потужність понад 50 Ватт) і може використовуватися з RBA-базою Voopoo PnP. У комплекті з пристроєм надаються два випаровувачі PnP TW30 з опором 0.3 Ом та PnP DW60 з опором 0.6 Ом.

Загалом виробник вдало працював над вдосконаленням Vinci 3, наділивши його потужністю 50 Ватт та ємним акумулятором на 1800 мАг, що робить його конкурентоспроможним з багатьма бокс-модами. Красивий дизайн, комфортність у користуванні та сумісність з випаровувачами VooPoo PnP роблять цей пристрій практичним, зручним і стильним. Vinci 3 відмінно підходить для тих, хто вибагливий до смаку і полюбляє вживати різноманітні рідини, чи то солеві, чи органічні.

Характеристики:
  • Розміри: 101.3 х 30.5 х 21.6 мм;
  • Вага: 99 г;
  • Матеріал корпусу: цинковий сплав;
  • Об'єм картриджа: 4 мл;
  • Сумісні випаровувачі: усі VooPoo PnP (крім VM6 і TW15);
  • Чіп: Gene AI 2.0;
  • Потужність: 5 - 50 Вт;
  • Вхідна напруга: 3.2 - 4.2 В;
  • Опір, що підтримується: 0.2 - 3.0 Ом;
  • Акумулятор: вбудований 1800 мАг;
  • Тип конектора: магнітний;
  • Режим роботи: VW (Smart/RBA mode);
  • Спрацьовування: від кнопки Fire та затяжки;
  • Екран: 0.69”;
  • Захист: від низького/високого опору, від перегріву, від короткого замикання, від перезаряду/перерозряду;
  • Зарядка: Type-C, струм зарядки 1А.

Де купити VooPoo Vinci 3 Pod Kit в Україні:
Ви можете придбати VooPoo Vinci 3 Pod Kit на нашому онлайн-сайті elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпінгу пропонує широкий вибір смаків, повну палітру смаків, конкурентоспроможні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери готові допомогти вам вибрати смак та кольорову схему, які відповідають вашим уподобанням.
Дивись також