Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Випаровувач Smok LP1 Meshed

Smok
130,00
грн.

Опір, Ом: 0.8 Ом та 0.9 Ом

ОПИС ВИПАРОВУВАЧА SMOK LP1 MESHED (ЗМІННИЙ)

ОПИС ВИПАРОВУВАЧА SMOK LP1 MESHED (ЗМІННИЙ)

Smok Novo 4 Pod Kit - це одна з небагатьох Pod-систем, яка дозволяє замінювати не весь картридж, а лише випаровувач. Smok Novo 4 виготовлений за новішою технологією, що передбачає захист від протікання резервуара і зменшення утворення конденсату. Випаровувач вставляється в картридж знизу і герметично фіксується за допомогою трьох прокладок, які забезпечують надійне з'єднання.

Випаровувач Smok Novo 4 LP1 з опором 0.8 Ом та 0.9 Ом має оптимальну потужність 12 Вт. Всі випаровувачі SMOK NOVO 4 призначені для сигаретної затяжки. Випаровувач LP1 0.8 Ом та 0.9 Ом підходить для пристроїв, таких як Smok Novo 4, Smok Novo 4 mini, Smok POZZ PRO, Smok Nfix PRO та Smok RPM 25.
Перед використанням нового випаровувача важливо належним чином просочити ватку рідиною. Це означає, що після заправки картриджа варто почекати 10-15 хвилин перед початком паріння.

Характеристики:
  • Опір: 0.8 Ом та 0.9 Ом (сітка);
  • Рекомендована потужність: 12 Вт;
  • Виробник: Smok.
  • Сумісність: Smok Novo 4, Smok Novo 4 mini, Smok POZZ PRO, Smok Nfix PRO та Smok RPM 25.

Де купити випаровувач Smok LP1 Meshed в Україні:
Ви можете придбати випаровувач Smok LP1 Meshed в нашому онлайн-магазині elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпу пропонує великий вибір смаків, повний асортимент, конкурентні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери готові допомогти вам обрати смак та кольорову гаму, які відповідають вашим перевагам.
Дивись також