Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Lost Mary BM5000

Lost Mary
549,00
грн.

Кількість тяг: 5000

Міцність: 5 %

Акумулятор, mAh: 650

ОПИС LOST MARY BM5000 (ОДНОРАЗОВИЙ)

ОПИС LOST MARY BM5000 (ОДНОРАЗОВИЙ)

Lost Mary BM 5000 – це серія одноразових електронних сигарет від дочірнього бренду компанії Elf Bar. Виробник представив лінійку чудових пристроїв з яскравим дизайном, перезаряджуваним АКБ і великою кількістю передзаправленої рідини, що разом розраховано на значні 5000 тяг. Одноразки Lost Mary 5000 виконані у форм-факторі «бруска» із округленими краями, завдяки чому добре лежать у руці. Більшість пластикового корпусу отримала приємну на дотик матову поверхню, на яку нанесено логотип компанії. Зверху, як завжди, розташувався дріптіп, а на дні помістили світлодіод та порт зарядки. Кнопок тут немає - активуються одноразки за допомогою датчика затяжки. У габаритах електронки Lost Mary 5000 мають 77 мм у висоту і 46 x 22 мм по граням, тобто легко сховаються в долоні, та й у кишеню влізуть легко.

Усередині одноразок Lost Mary BM 5000 розташований вбудований акумулятор ємністю 650 мАг, що, звичайно, не надто багато, проте тут передбачено можливість дозарядки завдяки порту Type-C. Лост Мері 5000 дивують величезним для сегменту запасом рідини – 14 мл. Цієї кількості має вистачити на заявлені виробником 5000 затяжок або півтора-два тижні активного використання. Зрозуміло, все залежить від інтенсивності паріння та тривалості тяг.

Сольовий нікотин все більше набирає популярності. Швидке насичення нікотином, з використанням невеликої потужності та компактними розмірами приваблюють користувачів. Різноманітність смаків допомагає швидше і з задоволенням позбавитись згубної звички. Затяжка автоматична, світлодіод сигналізує про початок роботи пристрою та необхідність підзарядити пристрій. Час використання такої одноразки досить тривалий. А додаткова функція підзарядки пристрою та правильне використання залишить якість незмінною. Укомплектовано електронну сигарету Lost Mary BM5000 стандартно. Сам пристрій знаходиться у щільній упаковці, щоб підтвердити, що ви використовуєте її першими. Кабель у комплекті не передбачний.

Lost Mary BM5000 (Лост Мері 5000) - Відмінний вибір для тих, хто знає свої смакові уподобання та кому не набридне обраний смак. Кольоровий матовий корпус підійде під будь-який стиль, а компактний розмір вміститься в будь-яку сумку чи кишеню. Лінійка БМ 5000 вийшла справді яскравою та привабливою. Це цікаві девайси, які вражають відмінною автономністю та цікавим набором міксів. Іншими словами, гідна модель, яка щодня радуватиме смачною парою.

Де купити Lost Mary BM5000 в Україні
Ви можете придбати Lost Mary BM5000 в нашому інтернет-магазині elfbar-vape.com.ua. Наш вейп-магазин пропонує широкий вибір смаків, повну палітру смаків, конкурентні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери готові допомогти вам підібрати смак та колір, які відповідають вашим перевагам.
Дивись також