Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

RPM BAR Pro 5000

RPM BAR
545,00
грн.

Кількість тяг: 5000

Міцність: 5 %

Акумулятор, mAh: 500

ОПИС RPM BAR PRO 5000 (ОДНОРАЗОВИЙ)

ОПИС RPM BAR PRO 5000 (ОДНОРАЗОВИЙ)

Новинка від виробника Smok , одноразова сигарета RPM Bar Pro 5000 Puffs з можливістю перезаряджання та кабелем у комплекті. Новика отримала великий та ємний бак на 12 мл, акумулятор на 500 mAh з можливістю перезарядки та більші 5000 затяжок.

RPM BAR PRO - видатний одноразовий вейп-девайс. Він має велику ємність рідини, більш ніж 90%, а можливо, навіть 95% ринку. Одноразова сигарета RPM PRO містить преміальні ароматизатори, які найкраще підходять для вейперів, які віддають перевагу фруктовим смакам. Здебільшого всі смаки дійсно хороші, але майже всі вони містять ментол. Якщо вам не подобаються ментолові або м'ятні вейпи, ви маєте обмежений вибір.

Оскільки SMOK RPM BAR є одноразовими, вони готові працювати безпосередньо з коробки без необхідності заправки. Місткість акумулятора не буде перешкодою для того, щоб випарувати всю рідину в них, тому що ви можете просто перезарядити їх, якби ви використовували картридж. Їхні довговічні компоненти у поєднанні з їх якісними сольовими ароматами роблять їх вражаючим пристроєм для будь-якого користувача одноразових вейпів. Вони є однією з найкращих альтернатив на ринку для постійних покупців одноразових сигарет, а також чудовою заміною звичайних сигарет.

Характеристики:
  • Акумулятор - 500 mAh
  • Кількість тяг - 5000
  • Об'єм - 12 мл
  • Тип - одноразові
  • Тип зарядки: micro-USB
  • В комплекті є кабель micro-USB

Де придбати RPM BAR Pro 5000 в Україні:
Ви можете придбати RPM BAR Pro 5000 в нашому інтернет-магазині elfbar-vape.com.ua. Наш вейп-магазин пропонує широкий вибір смаків, повний спектр ароматів, конкурентні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери завжди готові допомогти вам підібрати смак і колір, які відповідають вашим уподобанням.
Дивись також