Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Рідина ELFLIQ 30 мл

ELF BAR
350,00
грн.

Міцність: 5 %

Обʼєм, мл: 30

ОПИС РІДИНИ ELFLIQ 30 МЛ

ОПИС РІДИНИ ELFLIQ 30 МЛ

Звертаючись до всіх любителів Elf Bar нові рідини ELFLIQ Nic Salts є останнім випуском вейп-гігантів - Elf Bar. Ці 10/30мл. рідини для електронних сигарет на сольовому нікотині доступні в 21 вражаючому смаку, але не просто у будь-яких смаках.

Якісна рідина, яка має яскраві уподобання, призначена для заправки картриджів POD систем. Об'єму рідини в 30мл, вистачить на 15 заправок картриджа 2 мл.
Найкраща рідина для електронних сигарет, яку ми пробували. Смаки настільки хороші, що процес ширяння електронної сигарети, що перезаправляється, буде приносити вам тільки радість.

Яка на смак, рідина Elf Liq?
Буде краще, ніж куріння Elf Bar на 1500 затяжок. За смаком, оригінальна рідина від Elf Bar, можна порівняти з курінням Elf bar BC5000 ULTRA, але смак ще більш насичений.

Характеристики:
  • Міцність - 3% та 5%
  • Об'єм - 30 мл
  • PG/VG - 50/50

Де купити рідину ELFLIQ 30 мл в Україні:
Ви можете придбати рідину ELFLIQ 30 мл в нашому онлайн-магазині elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпінгу пропонує широкий асортимент смаків, повний спектр ароматів, конкурентні ціни та доставку по всій Україні. Наші фахівці завжди готові допомогти вам обрати смак і кольорову гаму, які відповідають вашим уподобанням.
Дивись також