Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Картридж Vaporesso XROS 3 ml

Vaporesso
140,00
грн.

Обʼєм, мл: 3

Сумісність: Vaporesso XROS PRO, XROS 4, XROS 4 Mini.

Опір, Ом: 0.4, 0.6, 0.7 Ом

ОПИС КАРТРИДЖА VAPORESSO XROS 3 ML (БАГАТОРАЗОВИЙ)

ОПИС КАРТРИДЖА VAPORESSO XROS 3 ML (БАГАТОРАЗОВИЙ)

Vaporesso XROS Series Cartridge Mesh 0.4ohm - змінний картридж, що перезаправляється з вбудованим випарником для Pod системи Vaporesso XROS PRO, XROS 4, XROS 4 Mini. Резервуар виготовлений із пластику та надійно утримується в батарейному блоці за допомогою магнітів. Вміщує до 3 мл рідини, що є добрим показником для сегмента. Заправка швидкодоступна, верхня: достатньо зняти загубник та залити жижу.

Картридж оснащений захистом від протікання за фірмовим стандартом SSS та модернізованою технологією COREX 2.0, яка забезпечує більш інтенсивний смак та збільшує термін служби випарника. Усередині встановлений випарник на сітці опорами на вибір 0.4, 0.6, 0.7 Ом, що обіцяє напіввільну затяжку та хорошу смакопередачу.

Характеристики:
  • Об'єм: 3 мл;
  • Опір: 0.4, 0.6, 0.7 Ом (сітка)
  • Виробник: Vaporesso

Де купити картридж Vaporesso XROS в Україні:
Ви можете придбати картридж Vaporesso XROS на нашому онлайн-сайті elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпінгу пропонує широкий вибір смаків, повну палітру смаків, конкурентоспроможні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери готові допомогти вам вибрати смак та кольорову схему, які відповідають вашим уподобанням.
Дивись також