Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Elf Bar FB1000

ELF BAR
889,00
грн.

Акумулятор, mAh: 1000

ОПИС ELF BAR FB1000 (БАГАТОРАЗОВИЙ)

ОПИС ELF BAR FB1000 (БАГАТОРАЗОВИЙ)

Elf Bar повертається, щоб поповнити наш каталог компактним та неймовірно ефективним набором Pod-систем. Завдяки своєму міні-формату (всього 87 мм у висоту та 28 мм у діаметрі) FB1000 від Elf Bar – це Pod-система, яка зможе поміститися у всі кишені та сумки, навіть найменші. Також ви знайдете в комплекті невеликий ланцюжок, щоб ваша електронна сигарета завжди була під рукою. З естетичного погляду FB1000 вдався. Градієнтна пластина, що гарно переливається на чорному корпусі пристрою, на якій розташована кнопка "Fire", дозволить вам вмикати і вимикати потік пари. Також на пластині розміщено світловий індикатор та логотип компанії ELF Bar. Наразі існує 4 кольори под-системи: Dark Blue, Forest Green, Illusion Purple, Sunset Yellow.

Перевагою цієї оригінальної системи є можливість запуску потоку пари як автоматично під час затяжки, так і при натисканні кнопки. У поєднанні з дуже простим обслуговуванням магнітних картриджів FB1000 ємністю 3,5 мл, де заправка дуже чиста та проста, а випаровувачі легко замінюються, ця подсистема буде доступна для всіх вейперів. Завдяки вбудованому у форму крапельному наконечнику, який дуже природній і приємний у роті, затяжка не буде ні надто тугою, ні надто повітряною: у процесі розробки було знайдено золоту середину.

FB1000 працює з вбудованим акумулятором ємністю 1000 мАг, звідси і його назва. Дійсно, достатня автономність, щоб працювати цілий день без підзарядки завдяки обмеженому споживанню випаровувачів EBC та PNP. Потужність, що подається батареєю FB1000, автоматично регулюється відповідно до опору, встановленого в картриджі. З потужністю до 30 Вт система зможе нарощувати потужність та виробляти хорошу пару навіть на випаровувачах з низьким опором (мінімум 0,8 Ом). Акумулятор, що швидко заряджається через USB Type-C, з максимальною потужністю 30 Вт, достатньою, щоб задовольнити навіть вейперів, яким подобаються великі хмари пари. Нарешті, картриджі FB1000 поставляються з випаровувачами EBC M1 0,8 Ом, а також сумісні з випаровувачами PNP - Voopoo PnP TM2 Mesh Coil 0.8 Ом та Voopoo PnP TR1 Coil 1.2 Ом. Зверніть увагу що інші випаровувачі з серії PNP девайс може не зчитувати, тому рекомендуємо купувати випаровувачі, які зазначені вище.

Elf Bar FB1000 Kit — інтуїтивно зрозуміла та проста у використанні модель, призначена як для новачків, так і досвідчених користувачів. Компактний, ефективний і надійний, він поміщається в кишеню і супроводжуватиме вас усюди. Його легко використовувати щодня і він легкий в обслуговуванні: зміна опору дуже проста, а наповнення швидке та чисте. Под-система не має кнопки регулювання. Ця модель призначена для простого, універсального та смачного паріння. Розроблений для сигаретної затяжки (MTL) та кальянної затяжки (RDL), він може легко адаптуватися до вашого улюбленого типу паріння, а завдяки сумісності з випаровувачем Voopoo PNP на 1,2 Ом його можна використовувати з рідинами на сольовому нікотині. Таким чином, це дуже універсальна модель, яка сподобається всім типам вейперів, незалежно від їхнього рівня чи переваг. Ну і звичайно ж, з його пропрацьованою естетикою він також сподобається вейперам, які вважають свою електронну сигарету предметом моди!

Де купити стартовий набір Elf Bar FB1000 в Україні:
Ви можете придбати стартовий набір Elf Bar FB1000 в нашому онлайн-магазині elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпінгу пропонує широкий асортимент смаків, повний спектр ароматів, конкурентні ціни та доставку по всій Україні. Наші фахівці завжди готові допомогти вам обрати смак і кольорову гаму, які відповідають вашим уподобанням.
Дивись також