Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Elf Bar CR5000

ELF BAR
599,00
грн.

Кількість тяг: 5000

Міцність: 5%

Акумулятор, mAh: 650

ОПИС ELF BAR CR5000 (ОДНОРАЗОВИЙ)

ОПИС ELF BAR CR5000 (ОДНОРАЗОВИЙ)

Оригінальна електронна сигарета від відомого бренду не лише має унікальний та оригінальний дизайн, але й пропонує великий вибір смаків. Компактна перезаряджувана Elf Bar, доступна за низькою ціною завдяки покращеним внутрішнім компонентам, забезпечує більш насичену передачу смаку та плавну виробництво пари.

Оновлений дизайн Elf Bar CR5000
Сигнатурний вигляд одноразової сигарети Elf Bar CR 5000 у формі стрімкого фляги доповнений прозорим верхнім шаром із рифленим покриттям, яке ідеально реплікує контури сигарети. Цей дизайн не лише додає особливого стилю, блиску та вишуканості електронній сигареті, але і захищає її від пошкоджень. На верхній частині CR 5000 Elf Bar розташована пласка драйп-тип на ергономічній формі, що робить вейпінг ще зручнішим і приємнішим. Пастельний колір пристрою змінюється в залежності від смаку рідини в картриджі. Наприклад, смак морозива з полуницею матиме ніжний рожевий відтінок корпусу.

Зміни в одноразовому Elf Bar CR 5000
Elf Bar CR5000 працює за допомогою вбудованої батареї ємністю 650 мАг. Батарея вистачить на декілька годин помірного вейпінгу, після чого одноразовий POD можна перезарядити. Завдяки цьому не варто переживати, що одноразовий припинить роботу до вичерпання вмісту картриджа. В будь-який момент ви можете підключити пристрій до зарядного пристрою за допомогою кабелю USB Type-C.

Виробник також вніс оновлення в Elf Bar CR5000: Вбудований картридж містить тепер 13.5 мл ароматичної рідини. Один меш-спіраль забезпечує енергоефективність, портативність та насичену передачу смаку. Якість суміші покращилася для кращої передачі всіх відтінків смаків. Нижні отвори для подачі повітря гарантують утворення більш щільної пари.
Незважаючи на компактність сигарети, вона надає велику кількість затяжок (5 000).

Важливо!
Зверніть увагу, що зазначена кількість затяжок може відрізнятися від фактичного показника. Вона залежить як від стилю вейпінгу ,так і від активності та умов оточуючого середовища.

Доступні смаки в CR5000
В ароматичному асортименті Elf Bar CR5000 вейпери можуть знайти як відомі, так і оригінальні комбінації:
  • Blue Razz Lemonade – Освіжаючий лимонад з блакитної малини з приємним цитрусовим присмаком.
  • Strawberry Ice Cream – Ванільне морозиво з начинкою з полуниці.
  • Cherry Lemon – Солодка садова вишня гармонійно доповнена легким цитрусовим присмаком лимона.
  • Peach ICE – Дозріла персикова начинка з ніжним відчуттям холоду на видах. Cranberry Grape – Кисла журавлина, що переходить в гостроту червоної виноградної начинки.
  • Raspberry Watermelon – Свіжа малина в поєднанні з освіжаючими нотами кавуну. Kiwi Passion Fruit Guava – Яскраве поєднання кислотного ківі, екзотичного маракуйї та ніжної гуави.
  • Strawberry Mango – Багатий дует спілих кавунів та солодкої полуниці.
  • Watermelon – Соковитий смак кавуну.
  • Mango ICE – Тропічний та кислуватий манго із підсиленою льодовою ноткою. Blueberry Raspberry Pomegranate – Унікальне поєднання дикої чорниці, малини та граната.
  • Peach Strawberry Watermelon – Неперевершене поєднання соковитого кавуну, дозрілої персики та цукрової полуниці.

Виробник планує додавати більше смаків, з урахуванням побажань вейперів, в майбутньому.

Де купити Elf Bar CR5000 в Україні
Ви можете придбати Elf Bar CR5000 в нашому онлайн-магазині elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпу пропонує широкий вибір смаків, повну палітру ароматів, конкурентоспроможні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери готові допомогти вам вибрати смак і кольорову гаму, які відповідають вашим уподобанням.
Дивись також