Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Fatto Pod System

Fatto
950,00
грн.

Акумулятор, mAh: 550

ОПИС FATTO POD SYSTEM (БАГАТОРАЗОВИЙ)

ОПИС FATTO POD SYSTEM (БАГАТОРАЗОВИЙ)

POD-система Fato Primo - це ергономічний корпус із зручним наконечником та картриджем, який можна заповнити солевим нікотином або іншою рідиною.

Основні переваги пристрою:
  • Запуск з першого затяжку.
  • Оригінальний дизайн.
  • Відсутність неприємного смаку та запаху.
  • Мала кількість пару.

Базова система POD включає акумулятор та картридж із солевим нікотином або іншою рідиною. Запуск відбувається автоматично після першого затяжку, немає неприємного смаку або запаху, мало пари. Доступні за широким діапазоном цін та декілька моделей зручного дизайну.

POD вейп Fato Primo - це портативна електронна система для постачання нікотину, яка дозволяє насолоджуватися відчуттями куріння без подальших шкідливих наслідків. З системою pod ви можете використовувати або 100-відсотковий нікотиновий сольовий пар, або безтютюнову рідину в її відкритому або закритому резервуарі. Пристрій легкий у використанні та обладнаний численними функціями, які роблять перехід від аналогів до електронних сигарет більш зручним, ніж будь-коли.
Він легкий у використанні, малогабаритний і зручний для носіння. Це не електронна сигарета, в якій потрібно шукати приховані кнопки та налаштування. Це простий пристрій без кнопок, яким легко користуватися! Вам просто потрібно ввімкнути його та затягнутися!

Fato Primo - це інноваційний та простий у використанні вапорайзер касетного типу, безпечний та надійний у використанні. В ньому використовується рідина, солевий розчин, смак невідомий і можна уточнити у менеджера. Благодаря відсутності побічних продуктів горіння наша продукція набагато менш шкідлива для здоров'я!

Системи FATTO POD набагато менш шкідливі для здоров'я, ніж традиційні сигарети. Технологія розробляє рідину, нікотин і смак для ідеального балансу і була відкалібрована для оптимального досвіду користувача.

Де купити стартовий набір Fatto Pod System в Україні:
Ви можете придбати стартовий набір Fatto Pod System в нашому онлайн-магазині elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпінгу пропонує широкий асортимент смаків, повний спектр ароматів, конкурентні ціни та доставку по всій Україні. Наші фахівці завжди готові допомогти вам обрати смак і кольорову гаму, які відповідають вашим уподобанням.
Дивись також