Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Рідина Alchemist 10 мл

Alchemist
179,00
грн.

Міцність: 5 %

Обʼєм, мл: 10

ОПИС РІДИНИ ALCHEMIST 10 МЛ

ОПИС РІДИНИ ALCHEMIST 10 МЛ

Рідина Alchemist від ізраїльської компанії A-Vape здобуде визнання як серед шанувальників традиційних рецептур, так і серед любителів експериментів з несподіваними поєднаннями. Змішані композиції виготовлені з сольовим нікотином у концентраціях 35 мг/мл та 50 мг/мл на основі співвідношення PG/VG 50/50, що дозволяє створювати великі хмари ароматної пари. Однак їх застосування обмежено, і вони придатні лише для використання на подсистемах та пристроях з невеликою потужністю та температурою нагріву.

Рідина для електронних сигарет Alchemist 10 ml містить в собі USP гліцерин, сольовий нікотин, ароматизатор і пропіленгліколь. Для того, щоб повністю насолоджуватися новим смаком, рекомендується замінити картридж на новий. Цей продукт містить сольовий нікотин у концентраціях 35 мг або 50 мг. Лінійка наразі включає в себе 14 смаків, щоб кожен вейпер міг обрати рідину, яка відповідає його вподобанням. Зверніть увагу, що наявність нікотину може призвести до залежності.

Увага!
Рідина на сольовому нікотині. Не рекомендується для використання у пристроях з високою потужністю. Баночка об'ємом 10 мл має захист від першого відкриття.

Характеристики Alchemist:
  • Країна виробник: Ізраїль
  • Об'єм: 10 мл
  • Склад: (VG) - 50% і (PG) - 50%
  • Тип нікотину: Сольовий (Salts Nic.)
  • Рівень нікотину: 35 мг, 50 мг. Salt

Де купити рідину Alchemist 10 мл в Україні:
Ви можете придбати рідину Alchemist 10 мл на нашому онлайн-сайті elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпінгу пропонує широкий вибір смаків, повну палітру смаків, конкурентоспроможні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери готові допомогти вам вибрати смак та кольорову схему, які відповідають вашим уподобанням.
Дивись також