Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Smok Solus G BOX Kit

Smok Novo
699,00
грн.

Акумулятор, mAh: 700

Обʼєм, мл: 2.5

Потужність, W: 20

ОПИС SMOK SOLUS G-BOX (БАГАТОРАЗОВИЙ)

ОПИС SMOK SOLUS G-BOX (БАГАТОРАЗОВИЙ)

Smok Solus G-BOX - це компактна под-система у популярному квадратному форм-факторі із заокругленими кутами. Цей дизайн був вибраний розробниками компанії Smok, орієнтуючись на популярність такого стилю серед вейперів.

Корпус Smok Solus G-BOX має форму компактного квадрата зі скошеними кутами. Це рішення не лише надає пристрою оригінальний вигляд, але також підвищує його зручність. Корпус виготовлений із напівпрозорого пластику і доступний у 12 різних дизайнах. На одному з боків розташована кнопка "Power," але активувати пристрій можна також затягом.

Smok Solus G-BOX використовує картриджі із серії Smok Solus, що дозволяє налаштовувати ступінь затягу та об'єм резервуару відповідно до ваших уподобань. В комплекті поставляється картридж з об'ємом 2,5 мл і випарником Smok Solus R з опором 0,9 Ом. Особливістю цього картриджа є можливість регулювання потоку повітря, що дозволяє вам вибрати між MTL та RDL затягами в залежності від ваших вподобань. Виробник рекомендує використовувати рідини зі співвідношенням 50VG/50PG.

Автономія пристрою забезпечується вбудованим акумулятором на 700 мАг. Максимальна вихідна потужність становить 20 Вт, що дозволяє насолоджуватися смаком будь-якої рідини. Щоб забезпечити максимальний рівень автономії, в Smok Solus G-BOX вбудована функція швидкої зарядки. Ви можете зарядити свій пристрій всього за 15 хвилин через роз'єм USB-TypeC і продовжити вейпінг.

Для збільшення терміну служби комплектного картриджа Smok Solus G-BOX, рекомендується просочування бавовни всередині випарника. Для цього заповніть картридж рідиною і залиште пристрій на 15-20 хвилин. Цього часу буде достатньо для повного насичення рідини і готовності до використання.

Характеристики:
  • Продукція - Оригінал
  • Потужність - 20 Вт
  • Розміри - 71,9 мм х 53 мм х 19 мм
  • Матеріал - PCTG
  • Акумулятор - 700 мАг (вбудований)
  • Зарядка від USB - є
  • Об'єм баку - 2,5 мл
  • Затяжка - регулюча

Де купити стартовий набір Smok Solus G-BOX Kit в Україні:
Ви можете придбати стартовий набір Smok Solus G-BOX Kit в нашому інтернет-магазині elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпінгу пропонує широкий асортимент смаків, повний спектр ароматів, конкурентні ціни та доставку по всій Україні.
Дивись також