Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Smok RPM C

Smok Novo
849,00
грн.

Акумулятор, mAh: 1650

Обʼєм, мл: 4

ОПИС SMOK RPM C (БАГАТОРАЗОВИЙ)

ОПИС SMOK RPM C (БАГАТОРАЗОВИЙ)

Smok RPM C - це новинка від мастодонта вейп-індустрії Smoktech. Пристрій виконаний у вже звичному форм-факторі. Виробник розташував на фронтальній стороні девайса інформативний екран діагоналлю 0.69 дюйма, кнопку Fire, а також дві кнопки регулювання потужності. Под система представлена в 5 колірних рішеннях.

Картридж пристрою виконаний із затемненого пластику, що дозволяє реалізувати належний захист рідини від контакту з ультрафіолетом. Змінний картридж здатний порадувати об'ємом в 4 мілілітри, а також зручним методом заправки. Так, щоб наповнити картридж своєю улюбленою рідиною, вам лише потрібно зсунути мундштук убік. Заправка Smok RPM C проводиться зверху.

Картридж Smok RPM C підтримує всі випаровувачі сімейства Smok RPM 2. Ви самі можете вирішити, який опір для вас є найбільш оптимальним. Под система має регулювання потужності і здатна запропонувати вам діапазон від 5 до 50 Вт. Цього більш ніж достатньо для ефективної роботи всіх випаровувачів лінійки Smok RPM 2. Також картридж Smok RPM C здатний похвалитися інтегрованим регулюванням обдуву. Виробник заявляє, що зі Smok RPM C можна використовувати рідини як на сольовому, так і на органічному нікотині.

За автономність под системи відповідає солідний акумулятор об'ємом 1650 мАг. Наявність регулювання потужності в поєднанні з настільки автономним акумулятором дають змогу парити за допомогою Smok RPM C до 3 днів без потреби в дозарядці. Те, наскільки автономним буде саме ваш девайс, залежить від того, як часто ви паритимете і випаровувачі з яким опором ви використовуватимете.

Для того, щоб максимально продовжити термін експлуатації комплектних випаровувачів Smok RPM 2, ми рекомендуємо ретельно підійти до підготовки пода до використання. Для цього встановіть новий випаровувач в картридж, заповніть його рідиною і залиште на 15-20 хвилин. Цього часу буде достатньо для повного просочення бавовни всередині випаровувача, після чого девайсом можна користуватися.

Де купити Smok RPM C в Україні:
Ви можете придбати Smok RPM C на нашому онлайн-сайті elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпінгу пропонує широкий вибір смаків, повну палітру смаків, конкурентоспроможні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери готові допомогти вам вибрати смак та кольорову схему, які відповідають вашим уподобанням.
Дивись також