Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Картридж Voopoo Drag Nano 2 0.8 Ом

VooPoo
980
145,00
грн.
ОПИС КАРТРИДЖА VOOPOO DRAG NANO 2 0.8 OM (БАГАТОРАЗОВИЙ)

ОПИС КАРТРИДЖА VOOPOO DRAG NANO 2 0.8 OM (БАГАТОРАЗОВИЙ)

Змінний картридж для нового пристрою Drag Nano 2 Pod суттєво нагадує дизайн та функціонал картриджів Voopoo Vinci. Виготовлений з безпечного харчового пластику, він є абсолютно прозорим, щоб ви могли постійно контролювати рівень рідини.

Картридж Drag Nano 2 Pod працює на вбудованих випаровувачах з опором 0,8 та 1,2 Ом, і при відповідному налаштуванні потужності він надає можливість налаштовувати імітацію сигаретного затяжку. У нижній частині картриджа є чотири повітродувки. Новий спосіб заправки з верху є приємним вдосконаленням для картриджів у другій версії Drag Nano Pod. Заправляти картридж не потрібно від'єднуючи його від корпусу, вам достатньо просто зняти плаский пластиковий наконечник, долити 2 мл рідини в широкий отвір та закрити його силіконовою затвором.

Характеристики:
  • Тип: змінний
  • Об'єм: 2 мл
  • Матеріал: пластик, силікон
  • Виробник: VooPoo
  • Опір: 0.8 Ом

Де купити картридж Voopoo Drag Nano 2 0.8 Ом в Україні:
Ви можете придбати картридж Voopoo Drag Nano 2 0.8 Ом в нашому онлайн-магазині elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпу пропонує великий вибір смаків, повний асортимент, конкурентні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери готові допомогти вам обрати смак та кольорову гаму, які відповідаю
Дивись також