Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Рідина In Bottle 30 мл

In Bottle
350,00
грн.

Міцність: 3% або 5%

Обʼєм, мл: 30

ОПИС РІДИНИ IN BOTTLE 30 МЛ

ОПИС РІДИНИ IN BOTTLE 30 МЛ

Торгова марка InBottle Salt була розроблена в Малайзії з використанням якісних інгредієнтів спеціально для використання в подсистемах. Починаючи з 2016 року, ця компанія тішить людей традиційними та органічними рідинами для електронних сигарет. Незабаром після довготривалої та працьовитої роботи, клієнтам були представлені класичні смаки у зовсім несподіваному світлі. Так розпочалася нова смакова революція! На відміну від інших брендів, компанія вирішила відмовитися від міксів та смакових коктейлів. "InBottle" більше не намагається спантеличити і обдурити ваші рецептори, оскільки їм вдалося передати оригінальний смак чистих фруктів без будь-яких домішок і добавок. Тепер, купуючи InBottle Salt, ви відчуваєте чистий смак, заточений у кожному флаконі. Час звільнити його з цього ув'язнення, і ви точно знаєте, як це зробити!

Рідина InBottle поставляється в пластиковому флаконі об'ємом 30 мл із захистом від першого відкриття та від дітей. Вона упакована в картонні коробочки з яскравим та цікавим дизайном етикетки. Нікотин сольовий із співвідношенням VG/PG: 50/50 та варіантами вибору міцності між 30 мг і 50 мг/мл. Смакова палітра складається з насичених 26 різних смаків.

Характеристики рідини In Bottle:
  • Співвідношення VG/PG: 50/50;
  • Об'єм флакону: 30 мл;
  • Міцність нікотину: 30 / 50 мг;
  • Тип нікотину: сольовий;
  • Матеріал флакону: пластик;
  • Виробник: In Bottle (Малайзія);
  • Особливості: кришка з флаконом першого відкриття та захистом від дітей.

Де купити рідину In Bottle 30 мл в Україні:
Ви можете придбати рідину In Bottle 30 мл на нашому онлайн-сайті elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпінгу пропонує широкий вибір смаків, повну палітру смаків, конкурентоспроможні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери готові допомогти вам вибрати смак та кольорову схему, які відповідають вашим уподобанням.
Дивись також