Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Geek Vape AQ

Geek Vape
799,00
грн.

Акумулятор, mAh: 1000

Обʼєм, мл: 2

ОПИС GEEK VAPE AQ (БАГАТОРАЗОВИЙ)

ОПИС GEEK VAPE AQ (БАГАТОРАЗОВИЙ)

Компанія GeekVape неодноразово довела світові, що саме її пристрої задають моду в індустрії. Технологічність і доступність продуктів GeekVape зробили компанію всесвітньо відомою, а її пристрої - бажаними. Ця слава не обійшла стороною і GeekVape AQ.

GeekVape AQ - це компактна под система, чий корпус повторює форму стіка. Для забезпечення фірмових відчуттів від дотику до металу виробник використав у GeekVape AQ поєднання цинкового сплаву та пластику. На корпусі пода знайшлося місце для роз'єму USB Type-C і кнопки Power, на тій же стороні пристрою.

Новинка від GeekVape представлена в 6 колірних рішеннях. Компанія, як завжди, використовувала холодну гаму, тож пристрій стане справжньою знахідкою для тих, хто цінує стислість і класику. Звичайно ж, на корпусі пристрою є місце для фірмового логотипу GeekVape.

Модель поставляється в комплекті відразу з двома картриджами з вбудованими випаровувачами. Показник опору випаровувача дорівнює 0.8 Ом для вільної тяги і 1.0 Ом для поціновувачів MTL вейпінгу. Сам корпус картриджа виготовлений з прозорого пластику і має затемнений наконечник. Обсяг картриджа GeekVape AQ становить 2 мілілітри. Виробник рекомендує використовувати пристрій з рідинами зі співвідношенням 50VG/50PG.

За автономність GeekVape AQ відповідає акумулятор ємністю 1000 мАг. У пристрої також використовується фірмовий чип від GeekVape, який у поєднанні з таким потужним акумулятором забезпечує пристрою автономність до двох днів.

Перш ніж особисто спробувати новинку GeekVape AQ, рекомендуємо ретельно підійти до підготовки пристрою. Для цього переконайтеся, що резервуар картриджа наповнений, а бавовна у випарнику добре просочилася рідиною. Після цього ви зможете використовувати под систему без ризику для змінних елементів.

Характеристики:
  • Продукція - Оригінал
  • Потужність - 5 - 20 Вт
  • Розміри - 112 х 23.7 х 13.7мм
  • Матеріал - алюмінієвий сплав + пластик
  • Акумулятор - 1000 мАг (вбудований)
  • Зарядка від USB - є
  • Об'єм баку - 2 мл
  • Затяжка - сигаретна (MTL)

Де купити стартовий набір Geek Vape AQ в Україні:
Ви можете придбати стартовий набір Geek Vape AQ в нашому інтернет-магазині elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпінгу пропонує широкий асортимент смаків, повний спектр ароматів, конкурентні ціни та доставку по всій Україні.
Дивись також