Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Картридж Vaporesso XROS

Vaporesso
130,00
грн.

Обʼєм, мл: 2

Сумісність: Vaporesso XROS, XROS 2, XROS 3, XROS 3 Mini, XROS Mini, XROS Nano, XROS 3 Nano

Опір, Ом: 0.8, 1.2 Ом

ОПИС КАРТРИДЖА VAPORESSO XROS (БАГАТОРАЗОВИЙ)

ОПИС КАРТРИДЖА VAPORESSO XROS (БАГАТОРАЗОВИЙ)

Vaporesso XROS, 2 мл картридж для под-систем Vaporesso XROS, XROS 2, XROS 3, XROS 3 Mini, XROS Mini, XROS Nano, XROS 3 Nano. Саме він відповідає за пароутворення.
Vaporesso XROS – це подсистема закритого типу, вона дозволяє заправляти картридж рідиною. Об'єм резервуару дозволяє за один раз заправити 2 мл рідини. Створені картриджі для сольової рідини зі співвідношенням 50VG/50PG, але можна використовувати й інші зі звичайним нікотином 50VG/50PG, 60VG/40PG, але густіші рідини варто використовувати обережніше.
Цікавим рішенням є знімний мундштук, знявши який можна отримати доступ до заправного отвору. Об'єм картриджа невеликий – 2 мл, але при використанні рідини на сольовому нікотині цього цілком достатньо.

Характеристики:
  • Матеріал корпусу: харчовий пластик;
  • Ємність: 2 мл;
  • Виробник: Vaporesso;
  • Опір: 0.8, 1.2 Ом.

Де купити картридж Vaporesso XROS в Україні:
Ви можете придбати картридж Vaporesso XROS на нашому онлайн-сайті elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпінгу пропонує широкий вибір смаків, повну палітру смаків, конкурентоспроможні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери готові допомогти вам вибрати смак та кольорову схему, які відповідають вашим уподобанням.
Дивись також