Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Vaporesso Luxe Q2

Vaporesso
999,00
грн.

Акумулятор, mAh: 1000

Обʼєм, мл: 3

ОПИС VAPORESSO LUXE Q2 (БАГАТОРАЗОВИЙ)

ОПИС VAPORESSO LUXE Q2 (БАГАТОРАЗОВИЙ)

Vaporesso Luxe Q2 Pod – це доопрацьована та покращена версія класичного Vaporesso Luxe Q Pod, яка зберегла у собі всі найкращі сторони.
Зовні Vaporesso Luxe Q2 Pod також представлений у форматі стику. Має тильний та стриманий дизайн, плавні грані, металевий корпус у поєднанні із шкіряними вставками преміум якості. Крім того, він має досить компактні габарити.
POD-система Vaporesso Luxe Q2 Pod живиться від вбудованого акумулятора ємністю 1000 мАг. Слід зазначити, що Vaporesso Luxe Q2 Pod підтримує функцію швидкого заряджання за допомогою роз’єму USB Type-C. До 100% він заряджається за 30 хвилин.

У Vaporesso Luxe Q2 Pod вбудований датчик затягування. Для його активації вам просто потрібно зробити тягу. Також у Vaporesso Luxe Q2 Pod вбудований новий чіп Axon від Vaporesso. Цей чіп забезпечує максимально стабільну роботу пристрою та миттєвий відгук на дії користувача.

На боці Vaporesso Luxe Q2 Pod розташувалася система регулювання потоку повітря. Вона виконана у формі повзунка. З її допомогою Ви можете налаштувати тягу від тугішої та сигаретної MTL до більш вільної.

Основні характеристики пристрою:
  • Матеріал: метал, пластик, екошкіра;
  • Розміри: 96.8 х 26 х 18.6 мм;
  • Ємність акумулятора: 1000 мАг;
  • Чіпсет: AXON Chip;
  • Заряджання: порт Type-C, 5 В/2 А;
  • Об'єм картриджа: 3 мл;
  • Підтримувані картриджі: серії LUXE Q;
  • Виробник: Vaporesso

Безумовно, Vaporesso Luxe Q2 Pod є високоякісним і функціональним пристроєм для тих, хто цінує зручність, стиль і якість вейп-досвіду.

Де купити стартовий набір Vaporesso Luxe Q2 Pod:
Ви можете придбати стартовий набір Vaporesso Luxe Q2 Pod в нашому онлайн-магазині elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпінгу пропонує широкий асортимент смаків, повний спектр ароматів, конкурентні ціни та доставку по всій Україні. Наші фахівці завжди готові допомогти вам обрати смак і кольорову гаму, які відповідають вашим уподобанням.
Дивись також