Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Elf Bar EP8000

ELF BAR
649,00
грн.

Кількість тяг: 8000

Міцність: 5 %

Акумулятор, mAh: 500

ОПИС ELF BAR EP8000 (ОДНОРАЗОВИЙ)

ОПИС ELF BAR EP8000 (ОДНОРАЗОВИЙ)

Стильний дизайн, велика ємність картриджа, тривала автономність і неймовірна доставка смаку – ось видатні характеристики Elf ​​Bar EP 8000. Цей одноразовий вейп створений для забезпечення великої кількості затяжок, дозволяючи вам насолоджуватися вейпом тижнями. Світлодіодні індикатори зручно відстежують рівень рідини та відсоток заряду батареї. Сітчаста спіраль в EP 8000 від Elf Bar забезпечує насичений і ароматний досвід вейпінгу.

Технічні характеристики Elf ​​Bar EP 8000
Оригінальний дизайн є відмінною рисою потужного Elf Bar на 8000 затяжок. Візуально цей мініатюрний квадрат із закругленими краями нагадує фактурну подушку. Покриття TPU на Elfbar EP8000 м'яке і приємне на дотик. Завдяки цьому електронна сигарета виглядає унікально і зручно лежить у руці. Корпус EP8000 виготовлений із міцного пластику, що знижує ризик пошкодження. Його невеликий розмір (64 x 41 x 19 мм) і легка конструкція дозволяють зберігати його в кишені або невеликій сумочці.

Зверху розташований плоский мундштук з напівпрозорого харчового пластику. Корпус Elf Bar EP8000 прикрашений логотипом, назвами ароматів і брендом. Колір одноразової упаковки відповідає смаку наповненої суміші. На лицьовій стороні два світлодіодних індикатора відображають рівень заряду акумулятора і залишок рідини в картриджі.

Серед плюсів Elf Bar EP 8000 вейпери відзначають:
  • Сітчастий змійовик, який забезпечує чистий смак, насичений післясмак і плавне утворення пари.
  • Велика кількість затяжок.
  • Стильний дизайн, який відрізняє Elfbar 8000 від інших вейпів.
  • Тривалий термін служби завдяки вдосконаленим внутрішнім компонентам.
  • Широкий асортимент унікальних і класичних смаків.
  • Натуральний рідкий склад, що включає нікотинову сіль (5%), рослинний гліцерин, харчовий пропіленгліколь і ароматизатори.

Зверніть увагу, що вказана виробником кількість затяжок є приблизною, і вона може змінюватися в залежності від індивідуального паріння. Одноразові POD системи не підлягають обміну, поверненню (включаючи брак) та гарантійному ремонту.

Де купити Elf Bar EP8000 в Україні

Ви можете придбати Elf Bar EP8000 в нашому інтернет-магазині elfbar-vape.com.ua. Наш вейп-магазин пропонує широкий асортимент смаків, повну палітру смаків, конкурентоспроможні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери готові допомогти вам підібрати смак та колір, які відповідають вашим перевагам.

Дивись також