Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Smok Propod GT KIT

Smok Novo
849,00
грн.

Акумулятор, mAh: 700

Обʼєм, мл: 2

ОПИС SMOK PROPOD GT KIT (БАГАТОРАЗОВИЙ)

ОПИС SMOK PROPOD GT KIT (БАГАТОРАЗОВИЙ)

Smok Propod GT - нова POD-система від давно знайомої нам компанії Smoktech. Цього разу Smok вирішила здивувати нас пристроєм із незвичайним дизайном та справді універсальною продуктивністю. Давайте познайомимося з ним ближче.

Дизайн
Незважаючи на те, що Smok зазвичай робить вельми стриманий дизайн своїх пристроїв, новий Propod GT отримав футуристичний дизайн. Цікаві грані та колірні рішення відмінно поєднуються з квадратним форм-фактором пристрою. Девайс ніби складається з кількох оболонок, кожна з яких плавно перетікає до іншої. Виглядає чудово, і пристрій просто не хочеться випускати з рук.
Крім того, пристрій оснащений LED-стрічками, розташованими на корпусі, що надає йому ще незвичайнішого вигляду в процесі експлуатації.
Виробник показав шість варіантів забарвлення, тому Ви точно зможете підібрати одну з них для себе.

Акумулятор
Smok Propod GT живиться від вбудованого акумулятора ємністю 700 мАч, чого цілком вистачає на тривалий час паріння без необхідності дозарядки. Також девайс оснащений функцією швидкої зарядки за допомогою роз'єму USB Type-C.

Управління та потужність
Цей пристрій створювався для полегшення використання POD-систем, тому для його активації Вам просто потрібно зробити тягу, після чого він автоматично почне свою роботу. Жодних зайвих налаштувань: просто зробіть тягу.

Smok подбали і про безпеку свого пристрою, тому впровадили в його чіп кілька ступенів захисту, щоб зробити процес паріння ще більш комфортним:
- захист від короткого замикання;
- захист від переробки;
- Захист від низької напруги.

Слід зазначити, що максимальна потужність Propod GT становить 22 Вт, чого вистачить для реалізації Ваших повсякденних завдань у вейпінгу.

Картриджі
POD-система Smok Propod GT сумісний з усіма картриджами серії Smok Novo Cartridge, що робить цей пристрій досить універсальним. Але Smok також показали два нових картриджі, які допоможуть Вам отримувати ще більше задоволення від паріння: це картриджі на 0.8 Ом та 0.6 Ом. Обидва картриджі виконані з використанням сіткової технології, тому Ви зможете отримувати максимальну кількість смаку від першої до останньої затяжки.
Об'єм картриджів становить 2 мл, чого вистачить на тривалий час паріння без необхідності дозаправки. Дані картриджі оснащені зручною верхньою заправкою, що убезпечить Вас від протікання.

Регулювання потоку повітря
Smok Propod GT дає Вам можливість налаштувати тягу від легкої та наближеної до RDL до тугішої MTL. Ви можете це зробити за допомогою гойдалки регулювання, яка розташована на боці пристрою.

Загалом, нова POD-система Smok Propod GT – універсальний пристрій з гарним запасом потужності. Наша команда вважає, що цей пристрій підійде не лише новачкам, а й досвідченим вейперам.

Характеристики
  • Виробник: Smoktech;
  • Модель: Propod GT;
  • Об'єм акумулятора: 700 мАг;
  • Максимальна потужність: 22 Вт;
  • Об'єм картриджа: 2 мл;
  • Сумісні картриджі: Smok Novo Cartridges;
  • Роз'єм для зарядки: USB Type-C;
  • Вага: 72 р.

Комплектація
1 х Smok Propod GT Pod;
1 x Novo Pod 0.8;
1 x Novo Pod 0.6;
1 x Ремінець;
1 х Інструкція;
1 х Кабель USB Type-C.

Де купити Smok Propod GT KIT в Україні
Ви можете придбати Smok Propod GT KIT на нашому онлайн-сайті elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпінгу пропонує широкий вибір смаків, повну палітру смаків, конкурентоспроможні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери готові допомогти вам вибрати смак та кольорову схему, які відповідають вашим уподобанням.
Дивись також