Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Випаровувач Smok Nord LP2 DC MTL

Smok
1819
140,00
грн.
ОПИС ВИПАРОВУВАЧА SMOK NORD LP2 DC MTL (ЗМІННИЙ)

ОПИС ВИПАРОВУВАЧА SMOK NORD LP2 DC MTL (ЗМІННИЙ)

Змінні випаровувачі SMOK LP2 представляють собою удосконалену версію випаровувачів серії LP1, яка зберегла герметичну конструкцію і оптимізувала внутрішні нагрівальні компоненти. Вони були розроблені, щоб надати найкращий смак, пару та унікальний вейпінг. Ці випаровувачі підходять до таких пристроїв, як Smok Nord 50W, Smok Morph S Pod-80 Kit, Smok RPM 4 Kit, Smok G-Priv, та Smok G-Priv Pro.

В кожному випаровувачі цієї серії використовуються 3 силіконові кільця для герметичності. Кожне силіконове кільце має однаковий колір. При вставці випаровувача в картридж, нижнє силіконове кільце заповнює простір, запобігаючи виток рідини з картриджа.

Внутрішній нагрівний провід випаровувача SMOK LP2 має декілька круглих отворів. Коли спіральний випаровувач контактує з насиченою бавовною, це призводить до чудового смаку з ніжним ароматом і густою парою.

Характеристики:
  • Основа для сервісу: Ні
  • Рекомендована потужність: 15-25 Вт
  • Тип затяжки: MTL (для курців)
  • Опір: 0.6 та 0.8 Ом
  • Рекомендоване співвідношення рідини: 50VG/50PG, 60VG/40PG, 70VG/30PG.

Де купити випаровувач Smok Nord LP2 DC MTL в Україні:
Ви можете придбати випаровувач Smok Nord LP2 DC MTL в нашому онлайн-магазині elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпу пропонує великий вибір смаків, повний асортимент, конкурентні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери готові допомогти вам обрати смак та кольорову гаму, які відповідають вашим перевагам.
Дивись також