Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Vaporesso XROS PRO

Vaporesso
1199,00
грн.

Акумулятор, mAh: 1200

Обʼєм, мл: 2 або 3

ОПИС VAPORESSO XROS PRO (БАГАТОРАЗОВИЙ)

ОПИС VAPORESSO XROS PRO (БАГАТОРАЗОВИЙ)

Вашу увагу привертає найновіший продукт від світового лідера у вейпінгу - под-система Vaporesso XROS Pro. Цей набір забезпечить неперевершений смак та задоволення з кожним вдихом.

Под-система Vaporesso XROS Pro має вбудований акумулятор на 1200 мАг і може швидко заряджатися за 35 хвилин за допомогою швидкозарядного пристрою.
Нововведення включає режим Super Pulse та функцію регулювання витягу за допомогою регульованого потоку повітря.

В комплекті до XROS Pro йдуть два нових картриджа серії XROS з опорою 0.4 Ом, які використовують технологію нагрівання Corex для максимального виділення смаку вашої улюбленої е-рідини.

Порівняно з іншими продуктами серії XROS, PRO має OLED-екран та функцію слайд-блокування запалювання, а також повністю сумісний з картриджами серії XROS.
Особливості включають регульовану потужність до 30 Вт, довговічну роботу завдяки акумулятору на 1200 мАг, зручні фіксовані койли у подах, швидке заряджання за 35 хвилин, насичений смак завдяки режиму Super Pulse та технології нагрівання COREX, регульований потік повітря та систему блокування, щоб уникнути випадкового спрацьовування.

Основні характеристики пристрою:
  • Розмір 24.4 х 18.45 х 119.7 мм
  • Ємкість акумулятора 1200 мАг
  • Потужність 5-30 Ватт
  • Матеріал корпусу Сплав алюмінію
  • Вага 86 г
  • Обєм картриджа 2 / 3 мл

Де купити стартовий набір Vaporesso XROS PRO:
Ви можете придбати стартовий набір Vaporesso XROS PRO в нашому онлайн-магазині elfbar-vape.com.ua. Наш магазин вейпінгу пропонує широкий асортимент смаків, повний спектр ароматів, конкурентні ціни та доставку по всій Україні. Наші фахівці завжди готові допомогти вам обрати смак і кольорову гаму, які відповідають вашим уподобанням.
Дивись також