Підписуйся, щоб не пропустити новинки та поповнення!
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 4-Х ШТ

Lost Mary CM1500

Lost Mary
275,00
грн.

Кількість тяг: 1500

Міцність: 5 %

Акумулятор, mAh: 850

ОПИС LOST MARY CM1500 (ОДНОРАЗОВИЙ)

ОПИС LOST MARY CM1500 (ОДНОРАЗОВИЙ)

Одноразова електронна сигарета Lost Mary CM1500 - це новинка від виробника Vape Only. Компанія вдосконалила вже існуючі ПОД-системи, їх дизайн, додала смаки до колекції і випустила нову серію електронок.

Конструкція та особливості
Електронна сигарета Lost Mary CM 1500 затяжок майже нічим не відрізняється від своїх попередників - Ельф Бар. Виняток становить яскрава кольорова гамма, гармонійне поєднання кольорів і відсутність градієнта на корпусі. Також на корпусі є гравірування.

Одноразова ПОД-система має традиційну форму стіка. В ній є картридж об'ємом 4,8 мл і акумулятор ємністю 850 мАг.
Сама електронка невелика - компактні розміри дозволяють носити її в дамській сумочці або кишені джинс. Поверхня корпусу матова, завдяки чому одноразка не ковзає в руці. Також відсутні кнопки і роз'єми для підзарядки - це виключає ризик автоматичного включення або витоку рідини.

Переваги та недоліки:
До основних переваг ПОД-системи відносять:
  • унікальні смаки і аромати;
  • ергономічний дизайн;
  • насичену передачу всіх смаків Lost Mary CM 1500.

Серед недоліків можна виділити декілька - вартість і неможливість заправляти електронку.
Як і будь-яку одноразку на 1500 затяжок, ПОД-систем Lost Mary вистачає на 3-4 дні. Це еквівалентно 3 пачкам сигарет.!

Зверніть увагу!
Тривалість використання залежить від стилю паріння. Якщо затяжки короткі, а перекури рідкі, то і електронок вистачить на довше. А при частому використанні і тривалих тягах строки можуть скорочуватися.

Склад рідини Lost Mary CM 1500
Рідина Lost Mary на 1500 затяжок зроблена з екологічно чистих речовин. У склад входять:
  • солевий нікотин;
  • їстівний пропіленгліколь;
  • якісні ароматизатори;
  • кашерний гліцерин.

Завдяки натуральному складу рідина безпечна як для вейпера, так і для оточуючих його людей. Рідина не гірка, не тікає, не залишає слідів на шкірі і речах. А приємний запах, завдяки ароматизаторам, і відсутність гострих токсичних ароматів дозволяють курити одноразову електронку навіть всередині приміщень.

Як використовувати Lost Mary CM 1500
Використовувати одноразку Lost Mary потрібно також, як і будь-яку іншу електронку. Завдяки відсутності на корпусі будь-яких кнопок, запуск ПОД-системи автоматичний. Достатньо зробити затяжку, і одноразка вже сама увімкнеться і почне видавати об'ємні клуби пару.
Після закінчення паріння Lost Mary також самостійно вимкнеться.

Де купити Lost Mary CM 1500 в Україні
Ви можете придбати Lost Mary CM 1500 в нашому інтернет-магазині elfbar-vape.com.ua. Наш вейп-магазин пропонує широкий вибір смаків, повну палітру смаків, конкурентні ціни та доставку по всій Україні. Наші менеджери готові допомогти вам підібрати смак та колір, які відповідають вашим перевагам.
Дивись також